Luksuzno zimsko iskustvo u Alpama

piše: Ida Pavić

Jedan od najluksuznijih

Falkensteiner Schlosshotel Velden na jezeru Wörthersee redefinira granice luksuza i uživanja i pod primamljivim imenom “Dijamant za desert” – jedinstveno iskustvo, gastronomsku poslasticu uz blještavo iznenađenje.

Jelovnik od 7 sljedova s potpisom vrhunskih chefova uz sjajna vina goste vodi u svijet luksuza i kulinarske sofisticiranosti. Ambijent je također ekskluzivan: Rose Garden u toplim ljetnim noćima, uz zalazak sunca na hotelskom brodu Frauscher ili ekskluzivno u kuhinji za Chef’s Tableom. Za one željne privatnijeg i intimnijeg iskustva tu je opcija privatne prostorije SPA Bistroa u kućnom ogrtaču ili luksuznog apartmana uz svjetlost svijeća i kamina.

Ali najbolje dolazi na kraju: kao vrhunac večeri, draguljar Helmut Bretterbauer „servira“ blistavi dijamant, jednokaratni kamen top kvalitete “Triple Ex” s međunarodnim certifikatom koji se uz nadoplatu može u obiteljskoj radionici obraditi u ekskluzivan komad nakita.

Dakle, za one koji traže najluksuzniji dar, “Dijamant za desert” u Falkensteiner Schlosshotelu Velden prava je priča. Glamurozna dijamantna večera savršena je i za prosidbe i Valentinovo.

“Dijamant za desert u Falkensteiner Schlosshotelu Velden prava je senzorna eksplozija. Ovom izuzetnom večerom naše goste odvodimo u svijet užitaka i luksuza koji će dugo pamtiti”, kaže Constantin von Deines, direktor Falkensteiner Schlosshotela Velden.

Ekskluzivni dijamantni paket, koji uključuje i fotografije za uspomenu, dostupan je tijekom cijele godine, a cijena mu je 16.900 eura za dvije osobe. Rezervacije se mogu izvršiti na web stranici hotela.

Kao dio “Leading Hotels Of The World” i “Jeunes Restaurateurs” ovaj čarobni hotel s pet zvjezdica nudi mnogo više od kulinarskih užitaka i gurmanskih senzacija. Arhitektura impresionira spojem povijesnog ambijenta s modernim, a hotel ima savršenu poziciju na jezeru Wörthersee uz panoramski pogled na okolne planine.

Hotel predstavlja idealno utočište za ugađanje umu, tijelu i duši, a luksuzne sobe i apartmani i Acquapura SPA & Slow.living na 3.600 četvornih metara s tri unutarnja i vanjska bazena, nekoliko sauna i SPA-kinom obećavaju pravi odmor. U neposrednoj blizini hotela pronaći ćete i golf terene te odlične staze za planinarenje i skijanje na tromeđi Austrije, Italije i Slovenije.

IZVOR :PR

You may also like