Novi ambasador ARMANI ACQUA DI GIÒ mirisa – AARON TAYLOR-JOHNSON

piše: Tony Lux

Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje britanskog glumca Aarona Taylora-Johnsona kao novog ambasadora ACQUA DI GIÒ mirisa. Aaron Taylor-Johnson pojavit će se u kampanji koja započinje 16. veljače.

“ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice.” – Giorgio Armani.


“Njegova genijalna kreativnost, njegova bezvremenska sofisticiranost i njegov besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika  gospodina Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam njegov legendarni miris ACQUA DI GIÒ kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj ACQUA DI GIÒ mirisa – zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti – gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora.” – Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson višestruko je talentiran glumac. Njegov afinitet prema njegovoj umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstveno različitoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost očarala je publiku diljem svijeta. Sposobnost Aarona Taylora-Johnsona da se neprimjetno poveže sa svojom okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koju ACQUA DI GIÒ duboko sadrži.

AARON TAYLOR-JOHNSON

Aaron Taylor-Johnson ostavio je značajan trag na publiku diljem svijeta u nekoliko nezaboravnih izvedbi. Godine 2009. Taylor-Johnson viđen je u filmu Sama Taylor-Johnsona NOWHERE BOY, u kojem je portretirao Johna Lennona tijekom njegovih turbulentnih tinejdžerskih godina. Njegova zadivljujuća izvedba donijela mu je nekoliko nominacija za prestižne nagrade, uključujući filmsku nagradu London Critics’ Circle za mladog britanskog izvođača godine, Nagradu britanskog nezavisnog filma za najboljeg glumca i nagradu Empire za najboljeg novajliju koju je osvojio. Godine 2010. i 2013. igrao je glavnu ulogu u adaptaciji stripa KICK-ASS i KICK-ASS 2. Godine 2012. glumio je grofa Vronskog u adaptaciji poznatog romana ANNA KARENINA te je glumio jednu od tri glavne uloge u filmu SAVAGES Olivera Stonea uz Taylor Kitscha i Blake Lively. Dvije godine kasnije, 2014., Taylor-Johnson glumio je u remakeu GODZILLE, prije nego što se 2015. pridružio prestižnoj ekipi AVENGERSA u nastavku AGE OF ULTRON (OSVETNICI: VLADAVINA ULTRONA). Godine 2016., nakon svoje uloge u filmu NOCTURNAL ANIMALS (NOĆNE ŽIVOTINJE) Toma Forda, osvojio je nagradu Zlatni globus®, kao i nominaciju za filmsku nagradu BAFTA i tri nominacije Društva filmskih kritičara, za najboljeg sporednog glumca. Godine 2018. glumio je u filmu OUTLAW KING Davida MacKenzieja koji je globalno objavio Netflix i koji je premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2018. i Londonskom filmskom festivalu 2018. U 2021. ovaj višestruko nagrađivani britanski glumac glumio je u filmovima TENET Christophera Nolana i THE KING’S MAN (KRALJEV ČOVJEK), prequelu filmskog serijala “Kingsman”.  Njegov filmski put nastavlja se dalje ulogom u filmu Davida Leitcha BULLET TRAIN zajedno sa zvijezdama Bradom Pittom, Brianom Tyree Henryjem, Michaelom Shannonom, Zazie Beetz, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Andrew Koji i Benito A Martínez Ocasio. Godine 2024. Aaron Taylor-Johnson glumit će zajedno s Ryanom Goslingom u nadolazećem akcijskom filmu THE FALL GUY. Također će tumačiti glavni lik u Marvelovom filmu, KRAVEN THE HUNTER te glumiti u remakeu NOSFERATUa Roberta Eggersa.

ACQUA DI GIÒ

Prvobitno predstavljen 1996. kao prvi morski miris, ACQUA DI GIÒ i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom. Novi film kampanje prikazuje Aarona Taylora-Johnsona, karizmatičnu figuru koja personificira ACQUA DI GIÒ viziju osjetljive i oslobođene muževnosti, kao muškarca u potpunom skladu s prirodom i morem, koji tu povezanost s okolišem osjeća kao regenerirajuću silu.

U 2024. ACQUA DI GIÒ EAU DE TOILETTE ulazi u novo poglavlje predstavljajući novog ambasadora, novu kampanju i novu bočicu s mogućnošću nadopune.

IZVOR: PR

You may also like