NATALIO svijeće – hrvatska kreacija sa visokim standardima

piše: Danijela Kušen

Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju obzirom da na njih gledamo sasvim drugačije. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je svoj prvi mirisni sapun i prezentirao ga nedavno u intimnom okruženju .

Natalio Đangradović, poznat je po svojim sofisticiranim mirisima inspiriranim ljepotom hrvatskih otoka, koristi svoje kreativno umijeće kako bi stvorio prvi 100% prirodni mirisni sapun i to u uspješnoj suradnji s Adriatica Soap gdje NATALIO inovativno doprinosi i vrhunskoj njezi kože.

Fokus NATALIO sapuna je na sastojcima ključnim za hranjenje i očuvanje kože a prepoznatljivi su po svojoj beskompromisnoj prirodnosti.

Osim mirisnih doživljaja, posjetitelji su imali priliku uživati u estetici i kvaliteti proizvoda domaće handmade proizvodnje Handearth pottery koji su posebno za svijeće NATALIO kreativno sa Nataliom Đangradovićem izradili i unikatne svijeće za veće luksuzne prostore.

IZVOR :PR

You may also like