Nova linija za njegu kože od ELIZABETH ARDEN

piše: Danijela Kušen

White Tea Skin Solutions – nova linija za njegu kože lica

Prošlog tjedna, u ugodnoj atmosferi Cvjetni Caffe-a, održano je druženje povodom lansiranja nove linije za njegu kože lica, White Tea Skin Solutions brenda ELIZABETH ARDEN. U kratkoj prezentaciji predstavljeni su rituali njege kože inspiriranim prirodom.

Elizabeth Arden, lider u znanstveno utemeljenoj njezi kože od 1910., predstavlja svoju prvu kolekciju čiste, prirodne njege protiv starenja kože – White Tea Skin Solutions. Kolekcija visoke učinkovitosti formulirana je s jakim prirodnim antioksidansom, EGCG, koji se nalazi u bijelom čaju. Ovaj odabrani niz osnovnih sastojaka daje koži mladenačku vitalnost i učvršćuje kako bi obnovio obrambenu moć kože. Svaka je formula pažljivo izrađena s EGCG, bioinženjeringom za isporuku 3X veće antioksidativne snage i za jačanje prirodnog kolagena u samo 6 sati. Tekstura jedistveno maziva a opet lagana, formule kocepta CLEAN kao i sastojake i ambalaže iz održivih izvora.

Cijela linija je dovoljno nježna za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

Bijeli čaj je vrlo specifično pripremljen, koristeći samo najnježnije mlado lišće iz provincije Fujian u Kini, ručno ubrano jednom godišnje u proljeće prije nego što se pupoljci potpuno otvore. Minimalno se obrađuje kako bi se očuvala njegova čistoća i moć, što rezultira višom koncentracijom antioksidansa čak i od zelenog ili crnog čaja.

Glavni sastojak – EGCG: Od vrhova dragocjenog lista bijelog čaja dobiven je bioinžinjeringom za optimizaciju kompatibilnosti kože i jačanje antioksidativne snage pomoću koje jača prirodni kolagen i elastin u samo 6 sati, te jača obrambenu moć kože.

Formula White Tea Skin Solutions linije umiruje i smanjuje oksidativni stress čime smanjuje vidljive znakove starenja

White T-Active Complex™: Snažna mješavina EGCG, ulja bijelog čaja i ekstrakta bijelog čaja, koja jača obrambenu moć kože, umiruje i obnavlja esencijalne lipide kože.

Tehnologija bioinžinjeringa

Prirodni sastojci nisu uvijek stabilni, pa korištenje tehnoloških procesa u strogim laboratorijskim uvjetima može pomoći u rješavanju ovog problema, istovremeno povećavajući učinkovitost sastojka. Za White Tea Skin Solutions koristi se tehnologija bioinženjeringa kako bi se transformirao kompleks EGCG u veću stabilnost, optimizirajući kompatibilnost s kožom i jačajući njegovu antioksidacijsku moć.

Linija je VEGANSKA, formulirana bez sastojaka životinjskog podrijetla s visokokvalitetnim, učinkovitim pretežno prirodnim sastojcima bez sulfata (SLS & SLES), mineralnog ulja, sintetičkih mirisa i sintetičkih boja.

Proizvodi Elizabeth Arden slijede visoke standarde načela sigurnosti proizvoda i testirani su dermatološki i oftalmološki.
Gentle Purifying Cleanser – Osvježavajuća gel formula koja je Blaga za kožu s listom mirte koja otapa nečistoće kako bi trenutno pročistila ravnotežu i umirila kožu. Dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu.
Moisture Infusing Bi-Phase Toning Lotion Umirujuća formula bez alkohola s ekstraktima voća hrani, omekšava i tonira kožu za vidljivo zdrav izgled. Dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu
Fortifying Bi-Phase Oil Serum – Lagana formula koja se brzo upija vraća koži bistrinu i mladenački izgled. Gornja faza prožeta je lipidima bogatim uljem bijelog čaja za njegu kožne barijere, a donja faza prožeta je EGCG, ekstraktom bijelog čaja i duginim algama za učvršćivanje, posvjetljivanje i ujednačavanje tona kože. Dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu
Replenishing Micro-Gel Cream – Obogaćen sa više od 6000* dragocjenih mikrokapljica za trenutnu hidrataciju, osvjetljivanje i savršen izgled kože. Dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu.
Brightening Eye Gel – Osvježavajuća gel krema s više od 2000* mikrokapljica za hidrataciju, osvjetljivanje, umirivanje i glatkoću osjetljivog područja oko očiju. Vidljivo umanjuje linije, podočnjake, pa čak i tvrdokorne bore. Dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu.

Cijene( Preporučena MPC):

Gentle Purifying Cleanser 30,46 € (125ml)

Moisture Infusing Bi-phase Toning Lotion 42,00 € (200ml)

Fortifying Bi-phase Oil Serum 68.50 € (30ml)

Replenishing Micro-Gel Cream    65.31 € (50ml)

Brightening Eye Gel   47.39 € (15ml)

Liniju za njegu kože White Tea Skin Solutions možete pronaći u Fabuspot parfumerijama(Fabuspot.com), Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije i odabranim Douglas parfumerijama(douglas.hr)

FB : ElizabethArdenHrvatska IG : ElizabethArdenHrvatska

@ElizabethArdenHrvatska

#AlwaysArden #WhiteTeaSkinSolutions #CleanicalSkincareByEA

IZVOR :PR

You may also like