Novi Niche Miris ARABESQUE – Ormonde Jayne

piše: Tony Lux

Pridružujući se kolekciji “Four Corners of the Earth”, Arabesque vas vodi na olfaktivno putovanje kroz mistični Bliski Istok. Kompozicija mirisa kreirana je na cvjetnim notama isprepletenim sa svježinom voćnih akorda i toplinom drvenih sastojaka a izbor nota je inspiriran islamskom umjetnošču.

Gornja nota je živahna i energična crna ribizla vješto izmiješana s citrusnim aromama bergamota i začinjenim tragovima crnog papra.

Srednje note ili samo srce mirisa sastoji se od akorda ruže i jasmina, predivno se ispreplićući, stvaraju osjećaj blagostanja i spokoja.

Snagu mirisa daje baza koju sačinjavaju mošus, mahovina, pačuli i oud (oudh) koji tvore klasičnu podlogu za kompleksan miris gradeći određeni ritam u kojem se isprepliću svojim elementima biljnog svijeta.

Arabesque – miris za žene i muškarce.
Ormonde Jayne, unisex, Eau de Parfum ( cvjetno smolasti miris inspiriran Bliskim istokom i njegovom umjetnošču)

Vrlo zanimljiva i rijetka kombinacija bergamota, crnog ribizla, crnog papra, jasmina, mošusa, musk, oud-a, patchoulija, ruže absolute i šafrana.

Kreator mirisa : Arabesque je dio kolekcije “Four Corners of the Earth”, predivnog Bliskog Istoka. To je jedan od mojih omiljenih dijelova svijeta jer sam potpuno zaluđena posjetama zanimljivim i drevnim suokima koji vrlo inspirativno djeluju na moju kreativnost i maštu.

Izvor : PR

You may also like