STING održao sjajan koncert u Zagrebu sa turneje 3.0

piše: Danijela Kušen

Premda u svojoj 72.oj godini snažnom karizmom i izvrsnom glazbom Sting održao koncert u Zagrebu u sklopu svoje turneje STING 3.0 .

Publika ga je imala priliku slušati sa fantastičnim bendom: gitarist Dominic Miller, njegov dugogodišnji suradnik te bubnjar Chris Maas, poznat i kao nekadašnji član bendova Mumford & Sons i Maggie Rogers.

Izveo je između ostalog neke od njegovih popularnih hitova ‘Roxanne’, ‘Desert Rose’, ‘Englishman In New York’, ‘Mad About You‘ i za kraj ‘Fragile‘ – pjesmu koju je izveo na akustičnoj gitari izašavši ponovo na pozornicu nakon snažnog bisa publike.

Intrigantni niz pjesama na koncertu se nastavlja sa izvanrednim izvedbama ‘Synchronicity II’, ‘Driven To Tears’, ‘Never Coming Home’, ‘When The Angels Fall’, ‘A Thousand Years’, ‘Tea In The Sahara’, ‘Fortress Around’ …

Skrenuo nam je pažnju član teama koji je još stariji od Stinga a navodno je nezamijenjiv zbog svog iznimnog talenta i predanosti poslu : Howard Page. Globalno na svjetskoj muzičkoj sceni pristaje raditi samo sa nekolicinom umjetnika – a Sting je jedan od njih.

Fotografije : Danijela Kušen

You may also like