Urbani okviri po posebnoj cijeni u mjesecu ljubavi samo u Livision optikama

piše: Danijela Kušen

VOGUE – ST!NG – FILA

VOGUE kolekcija nadahnjuje ljude jednostavnim i elegantnim ali i suvremenim street style modelim. Ženski modeli naočala su moderni i naglašavaju senzualnost ženskog lica što dodatno utječe na samopouzdanje.

U Lvision optici možete tijekom veljače pronaći kompletne naočale za samo 115,00 € i dobiti besplatnu provjeru vida!

 ST!NG – glavna značajka ST!NG okvira je raznolika mogućnost stapanja stilova: ”agresivni”, sportski, glamurozni. 30 godina proizvodnje bez stanke rezultiralo je posebnim mjestom u modnoj industriji tako da STING okvire danas nose apsolutno sve generacije!

ST!NG naočale

 FILA –Za sve one koji žele spojiti vrhunsku kvalitetu, stil i mladenačku eleganciju.

Odličan spoj sportskih modela i više modno orijentiranih okvira, prilagođavajući se različitim ukusima i potrebama.

Besplatna provjera vida se može ostvariti u svim Livision optikama tijekom veljače uz prethodnu rezervaciju termina. U optici su Vam na raspolaganju osobe sa iskustvom u određivanju dioptrije na najsuvremenijim uređajima ali i stilisti koji znaju odrediti koji model odgovara Vašem stilu i obliku lica i očiju.

Kako bismo ti olakšali pristup ovoj fantastičnoj ponudi, kupon za VOGUEST!NG-FILA promociju čeka te u našoj aplikaciji. Preuzmite kupon i posjetite optike na slijedećim lokacijama :

1. Savska cesta 58  (01) 6292 128

2. Ulica Medveščak 25  (01) 466 61 71

3. Avenija Dubrovnik 13 (Velesajam) (01) 282 05 81

Bez obzira  na to kakvo je Vaše zdravlje, važno je redovito kontrolirati oči. Provjera vida kod odraslih osoba koje već nose naočale izrazito je važna jer daje uvid u pravo stanje vida i daju odgovor na pitanje  odgovaraju li postojeće naočale.  

Kod prezbiopa, gdje se porast dioptrije očekuje svake 2 – 3 godine, pregled vida sastavni je dio redovite brige o zdravlju. Isto tako je i kod djece vrlo važno na vrijeme otkriti postoje li kakve smetnje prilikom gledanja.  Lvision nudi i besplatne savjete oko leća, naočala i eventualnih smetnji vida a svakako je bitno na pregled doći sa kontaktnim lećama i postojećim naočalama. 

Provjerava se postojeća korekcija i kakvo je stanje samih naočala ili kontaktnih leća te uzrokuju li kakve probleme. 

Osim vida na daljinu ili blizinu, u dogovoru s našim stručnim osobljem može se napraviti provjera za točnu udaljenost koja Vam treba, npr. za računalo ili za rad na jako male ili velike udaljenosti (urarstvo, streljaštvo…).

Izvor : PR / Facebook Vouge

You may also like