ZORAN MRVOŠ : Vjenčanice inspirirane filmskim divama Garbo, Dietrich, Hayworth

piše: Danijela Kušen

Nakon poduže stanke dizajner Zoran Mrvoš vratio se na hrvatsku modnu scenu u rujnu prošle godine sa svojom preta-a-porter kolekcijom za jesen zimu 23/24 i pokupio sve ovacije publike i kritike. Potpuno crna kolekcija sa tek malim naznakama bijelog u obliku košulja pronašla je vrlo brzo put do prvih kupaca. U 12 mjesecu lansira i svoju prvu bridal kolekciju nazvanu Dare to be…namijenjenu mladenkama sa vrlo definiranim stavom,i sa odmakom od klasičnih vjenčanica.


Zoran Mrvoš nastavlja i dalje svoju bridal priču koja će premijerno biti prikazana na

Sajmu Vjenčanja u Areni zagreb, 2-4.2.2024.


Iako je ova kolekcija glamuroznija, Mrvoš i dalje inzistira na pročišćenom stilu i minimalizmu. Haljine i odijela inspirirane su divama iz zlatnog doba Hollywooda…Dietrich, Garbo, Hayworth. Kao model koji dočarava stil odabrana je crvenokosa Hana Fort Mlakar koju gledajući zaista doživljavamo kao da gledamo film Gilda.


Kampanja je snimana u prostoru Društvu inženjera Hrvatske, nekadašnjem domu obitelji Vranyczany.
Za jednostavnu scenografiju, tek u obliku crne satenske mašne i perzijskog tepiha pobrinula se Nina Blečić , @pixie with love, a fotografije snimila Nina Anić, @ninaanicweddings, stručnjak za snimanja posebnih trenutaka.


Tijekom svoga rada u Linei exclusive Mrvoš je izbrusio zanat u vjenčanicama kako po  pitanju kroja, odabira materijala i svega ostalog tako i psiholoških vještina.

Mladenke su jedna posebna kategorija klijenata i kad dođe vrijeme za odabir haljine kreću izazovi i dileme od onih koja je bolja za mene, koja je ljepša, da li sam izabrala pravu..koliko mi to povećava troškove – ali rješenje je uvijek tu.


Mrvošev savjet svim mladenkama kod odabira vjenčanice :“kad pronađete onu u koju ste se zaljubile –  tu potraga prestaje. Budite samouvjerene, vjerujte u sebe, zaljubite se u sebe i život još više i taj dan se prepustite općenito ljepoti i pamtiti će Vas – po ljepoti.“


„I kad pričamo o cijenama, mnogi su uvjerenja da su dizajnerske haljine po mjeri višeg cjenovnog ranga, ali istina je da dizajnersku haljinu rađenu po vašim mjerama možete imati za cijenu najma haljine iz salona vjenčanica, a ona će vam na kraju ipak ostati kao uspomena na jedan od najvažnijih dana u životu.“

Kampanja vjenčanica Zoran Mrvoš je omogućena uz podršku Erste banke i sponzorsku suradnju.

Izvor: PR

You may also like