Zagreb : Konferencija regionalnih lidera i stručnjaka na temu parfumerijskog poduzetništva i inovacija

piše: Tony Lux

               

Jedinstveni regionalni parfumerijski projekt u Zagrebu

18.5. s početkom u 9:00 sati u hotelu Westin održati će se jedinstveni regionalni projekt Parfemska konferencija #mirisnepriče powered by JANA NAILS.

Projekt STAN KONCEPT nastao je 2022. godine pod kreativnim vodstvom Hrvoje Vukova. Projekt je nazvan #mirisnepriče i u STAN KONCEPTU se održavaju kao mirisne večere, masterclassovi s parfumijerima, produkcija sadržaja za društvene mreže sa prostorijom sa jednom od najljepših parfemskih kolekcija u regiji i posebnim fokusom na niche brendove. Nakon dvije godine uspješnih projekata slijedeći korak je organizacija prve parfumerijske konferencije na našim prostorima.

Parfumerijska konferencija će se održati 18.5. u hotelu Westin i jedinstveni je regionalni projekt čiji program ukazuje da se temi mirisnih kreacija može pristupiti puno dublje od subjektivnog dojma kad su u pitanju mirisi ili parfemi, svijeće ili mirisna kozmetika.

Naime, Hrvoje Vukov sa svojim timom na pozornici okuplja stručna imena iz područja psihologije i dermatologije kao i predstavnike parfumerija i brendova kako bi publici približili mirisne teme s nekim drugačijim pogledima.

Neurolog dr. Filip Đerke tako će održati predavanje na temu „psihologija i mirisi“ .

dr. Ljiljana Škrinjar kao dermatovenerolog će odgovoriti na pitanja o mirisima u kozmetici,a vlasnik parfumerije MARTIMEX, gospodin Veljko Marton ispričati će nam svoja jedinstvena iskustva kako se uopće parfumerijski svijet razvijao od ’90ih do danas.

Gospođa Valentina Žiljak u ime BELODORE parfumerija kao najvećeg regionalnog lanca će nam predstaviti njihov razvojni put. Svakako će biti i zanimljiv sadržaj u suradnji s gošćom iz HGK gospođom Jagodom Divić jer će se aktualizirati pitanje regionalne perspektive na mapi parfemske industrije. Vrhunac konferencije svakako je masterclass koji će održati Philip Birkholz, a unutar kojeg će nam predstaviti niche brend BIRKHOLZ koji je trenutno jedan od najbrže rastućih parfemskih brendova u svijetu.

Kroz cijelo trajanje konferencije posjetitelji će imati priliku i upoznati se s brendom JANA NAILS koji je primjer poduzetničke priče koja inspirira i motivira. Po završetku konferencije, autor će lansirati i novu platformu ADRIA PERFUME AWARDS. Važno je naglasiti da je sudjelovanje besplatno, ali prijava je obavezna na www.stankoncept.eu jer je broj mjesta ograničen. Program će voditi Izabela Vrtar, a očekuje se dakako i uključivanje publike.

Svi mi imamo svoje #mirisnepriče stoga vas pozivamo da se pridružite ljubiteljima parfema u hotelu Westin 18.5.2024. s početkom u 9:00 sati i otkrijete što su organizatori sve pripremili s partnerima prve parfemske konferencije na našim prostorima. Po prvi put na jednom mjestu okupiti će se parfumerije LANA, MARTIMEX, BELODORE, DIVINITY ali i drugi predstavnici brendova kao što su L’Oréal Luxe, BEAUTY PHARMACY, ORBICO BEAUTY, RADIX, PROMANDS SLOVENIJA sa svojim bestsellerima i novitetima. Biti će tu i regionalni brendovi niche parfema (Sortilege Olfactive Arts iz Hrvatske i JUNO iz Slovenije) i brojne druge animacije i iznenađenja.

IZVOR: Priopćenje za javnost

You may also like