DIOR otkriva svoj novi Eliksir mladosti

piše: Ida Pavić

LE NECTAR PREMIER

U preužurbanoj svakodnevici kontinuirano smo u potrazi za proizvodima koji vraćaju snagu tijelu ali i koži. Ubrzane su također tehnologija i znanost u pronalasku autentičnog izvora mladosti. Kroz stoljeća, ljudi su tragali za eliksirom koji bi zaustavio vrijeme i vratio koži izgubljenu mladost.

Blokirati signal starenja na samom izvoru

Diorov tim proučavao je godinama tajne genoma i mehanizme koji reguliraju proces starenja.
Tako su 2022. dokazali da je moguće obrnuti biološku dob, a ove su godine odlučili blokirati poruku starenja na samom izvoru. Mrežu od 152 molekule koje ubrzavaju starenje nazvali su “dobnim signalom”. Ključni faktor u tom procesu je glyoxal, koji dovodi do stanične senescencije (proces kojim stanice tijekom vremena gube sposobnost diobe, rasta i funkcioniranja). Posljedica je – starenje! A Diorov cilj je omesti taj signal.

Dior je u svojim laboratorijima istraživao izvor mladosti ali na način da spriječi proces starenja i razvio novi proizvod, novu formulu – serum Le Nectar Premier.
Umjesto da se bavi posljedicama starenja, poput bora i opuštene kože, Le Nectar Premier ometa “signal starenja” u stanicama zadržavajući pritom njihovu mladost i vitalnost.

Le Nectar Premier serum je koji djeluje iznutra, obnavljajući kožu na najfundamentalnijoj razini. Zahvaljujući posebno formuliranim aktivnim sastojcima, serum prodire duboko u stanice, potičući ih da zadrže mladalačku vitalnost te djelujući na tri ključne dimenzije starenja: volumen, teksturu i zdravu blistavost kože.

Kako djeluje Le Nectar Premier?

Le Nectar Premier sadrži sastojak Rosapeptide Premier, koji je kombinacija ruže iz Granvillea, poznate po antioksidativnim i protuupalnim svojstvima, i peptida koji pomažu u obnovi kože. Rosapeptide Premier djeluje na dva načina: potiče sintezu kolagena, koji je odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože, te popravlja oštećenja DNA koja uzrokuju starenje.

Osim Rosapeptide Premiera, serum sadrži i druge sastojke koji pomažu u borbi protiv starenja kože, uključujući glikolnu kiselinu, hijaluronsku kiselinu i vitamin C.

Glikolna kiselina je alfa-hidroksi kiselina koja pomaže u uklanjanju mrtvih stanica, što poboljšava teksturu i izgled kože. Hijaluronska kiselina pak pomaže u zadržavanju vlage u koži, dok vitamin C, koji je antioksidans, štiti kožu od slobodnih radikala.

Sastojci Le Nectar Premier :

Tajna mladosti ruže iz Granvillea
Smještena blizu obiteljske vile Christiana Diora, Ruža Granville prošla je sedam hibridizacija kako bi postala prva kozmetička ruža. Uzgaja se u Diorovu ružičnjaku u Normandiji, cvjeta dvaput godišnje i zaslužna je za učinkovitost Prestige linije. Diorova istraživanja usmjerena su prema prvim pupoljcima ruže iz Granvillae, koji imaju jedinstvenu vitalnost i sadrže dvostruko više regenerativnih faktora u usporedbi s cvjetovima ruže.

Jednom godišnje postoji kratak period berbe ovih pupoljaka na njihovu vrhuncu. Nakon toga, kriogenički se pohranjuju kako bi se sačuvala njihova blagotvornost. Iz tog ekstrakta, Dior je stvorio Rosapeptide Premier, koji sadrži 99 molekula iz Ruže Granville, ciljajući starenje na samom izvoru. Ovaj kompleks sastoji se od biomolekularne frakcije ruže, kriogenskog
ekstrakta pupoljaka i regenerativnog peptida. Zajedno, oni popravljaju kožu na svim razinama, revitalizirajući je i štiteći od starenja.

Istraživanje o učinkovitosti seruma

U istraživanju je sudjelovalo 110 žena u dobi od 30 do 60 godina. Nakon četiri tjedna
korištenja seruma, žene su primijetile sljedeće poboljšanje:

  • Povećan volumen kože za 14%
  • Poboljšana tekstura kože za 17%
  • Povećan sjaj kože za 20%
Le Nectar Premier 30 ml

679,39 €
5.118,86 kn

Prodajna mjesta : odabrane parfumerije Douglas ,Lana, Muller.

IZVOR :PR

You may also like