MOSCHINO – umjetnom inteligencijom kreirao miris koji nas pomlađuje i poštuje veganske principe

piše: Tony Lux

Umjetna inteligencija i neuroznanost

Ljudski mozak je kontinuirana tema istraživanja i još uvijek nije do kraja istražen što navode i brojni neurolozi. Neuroznanost proučava morfologiju i funkcioniranje zdravog živčanog sustava s naglaskom na mehanizmima kojima se ostvaruje njegova uloga glavnog kontrolnog i upravljačkog sustava organizma

Artificial Inteligence, AI ( umjetna inteligencija), je trenutačno jedan od najizazovnijih alata u evoluciji i napretku čovječanstva u svim segmentima društva a koriste ju sve industrije, štoviše sugeriraju korištenje i duhovni lideri kao nužnost educiranja svakog pojedinca kako bi se mozak razvijao u skladu sa nužnom evolucijom.

Kuća MOSCHINO je uz pomoć bihevioralnih dostignuća u neuroznanosti razvila kompoziciju parfema koja kao imperativ ima cilj pozitivno djelovanje na ljudski um, sjećanja i raspoloženja.

Kako bi dobili idealan proizvod MOSCHINO je u samom razvoju koristio posebno patentirani program utemeljen na znanosti Sveobuhvatnog Wellnessa koji daje zaključke o dobrobiti za cjelokupni organizam. Program proučava aktivnost moždanih mreža povezanih s osam emocionalnih i kognitivnih dimenzija i to monitorizirajući čak 2,5 miliona ljudskih mozgova.

Zaključci istraživanja se obrađuju uz AI ( Umjetnu inteligenciju), eksluzivne IFF sastojke i podatke o potrošačkim navikama kolektirane unatrag 40 godina – rezultat je novi revolucionarni unisex miris MOSCHINO koji podsjeća na miris za avatare.

Parfem koji evocira osjećaj radosti i energije kod osobe koja ga nosi.

Zaštitno lice kampanje je bezvremenski supermodel DEVON AOKI koja u kompletnom outfitu priziva njen kultni imidž fotografiran prije više od dva desetljeća

Inovativna upotreba ovog pristupa koji jedinstveno potiče duboki osjećaj radosti i pozitivne energije kod svog nositelja koristila je Domitille Michalon-Bertier što je rezultiralo kreacijom MOSCHINO TOY2 PEARL parfema za muškarce i žene.

MOSCHINO TOY2 PEARL Nevidljiva moć mirisa na našu pozitivnu energiju

Na suptilnom nivou parfemska kuća Moschino kreirala je miris koji snažno djeluje na naše misli, sjećanja i raspoloženja na što ukazuje i sama bočica mirisa prekrivena Onyx lakom čije presijavanje čini svaku bočicu unikatnom baš kao što je svaki biser unikatan, te kao i svaki čovjek bez obzira na spol ima dušu – stoga je i parfem ˝genderless˝, odnosno pripada svakom rodu.


” Nevjerojatna činjenica kod umjetne inteligencije je da procesuira sve podatke kojima raspolažemo u kratkom vremenu što parfumijeru pomaže da lakše razumije sastojke u mirisu i na koji način djeluju na čovjeka. Bazirano na tom saznanju umjetna inteligencija nalaže kombinaciju sastojaka koji osiguravaju osnaživanje specifičnih emocija. Ovo omogućuje kreatoru parfema da dolazi do novih saznanja što do sada nije bilo moguće te ulijeva novu motivaciju i kreativnost u stvaranju parfema.”

Domitille Michalon-Bertier

Bočica od 100 ml u obliku Moschino Teddy Bear asocira na morsko dno i tahićanski sedef. bisera
Svaka bočica dolazi u različitim nijansama kako bi se istaknula pozornost posvećena detaljima, sofisticiranost i jedinstvenost svakog proizvoda odnosno čovjeka kojem je namijenjana.


“Miris je inspiriran Italijom i njenim prepoznatljivim motivima: limunski sorbet, svježina, magnetska privlačnost, sunce i talijanska kultura. Želja je bila kreirati energičan, cvjetno drvenast miris pun svježine ali ipak bezvremen i zabavan.”

Domitille Michalon-Bertier, IFF

Kompozicija mirisa

MOSCHINO TOY2 PEARL

spada u grupu citrusno drvenastih mirisa sa mošusnom bazom.

Gornje note: miris sorbeta od limuna, LMR srce limuna, origano
Srednje note: jasmin, pijesak, LMR esencija vetivera, frezija
Donje note: LMR reciklirani čempres, sinfonid (mošus)

Novi miris ima u ponudi parfumirani gel za tuširanje i parfumirano mlijeko za tijelo

Održivost

Kompanija zadužena za kreiranje mirisa polaže iznimnu pažnju na održivost i društvenu odgovornost, stoga je 99.9% sastojaka parfema je dobiveno “zelenom” kemijom. 94% sirovina sastojaka mirisa je biorazgradivo, a 44 % sastojaka su prirodnog podrijetla i kompatibilni su sa veganskim principima.

ČLANAK izrađen u suradnji sa Martimex Hrvatska ( Popis prodajnih mjesta možete naći na linku.)

You may also like