TILIA, niche mirisna zvijezda ljeta koja evocira sreću a potpisuje ju Marc-Antoine Barrois

piše: Tony Lux

Parfemska kuća Marc-Antoine Barrois donosi novo lansiranje

Nakon uspješnog B683 inspiriranog sanjivim planetom s notama mirisa kože, začinjenim i drvenastim notama, te nakon toga još dva kožnata mirisna univerzuma: Ganymede i ENCELADE, duo Marc-Antoine Barrois i Quentin Bisch nas transportiraju u novi svijet svjetlucavo cvjetnih maštarija.

TILIA je prvo sunce konstelirano od čudesnih zvijezda komponiranih od strane talentiranog parfumijera.

“TILIA is the first sun in a constellation of
marvelous stars composed by the talented
perfumer.”

Mješavinom lipe, brijesta, jasmina i heliotropa, ovaj miris evocira sliku ljeta : jednostavnog ali i senzualnog, utjelovljuje san o trenucima sreće koji traju zauvijek i ostaju urezani u pamćenje.

Nježnim očaravajućim tragom mirisa koji je vrlo jednostavan izaziva osjećaj blaženstva kao dodir sunčevih zraka. TILIA je miris vječnog ljeta i sreće koja proizlazi iz te ugodne slatke dokolice. Ona svojim mirisom priča priču o dugim lijenim poslijepodnevnim druženjima za stolom, u prirodi okruženi cvijećem koje neprestano cvate…

CVJETNO DRVENASTI MIRIS U SREDINI RAZVOJA DO VRLO DELIKATNOG I PROFINJENOG TRAGA KOJI OSTAJE DUGO NA KOŽI

Miris se razvija od nježno svježeg, zelenog, s primjesom mirisa peludi i meda od lipe do cvjetno voćnog naglaska brijesta.Nježni prah heliotropa se dalje nastavlja u doživljaju zajedno sa cvijećem kojem je glavni nosioc baršunasti jasmin sambac. Na kraju naglasak i čvrsti trag ostavlja dimno zemljani vetiver…

Prva u nizu cvjetnih mirisa, TILIA je za svog tvorca Marc-Antoinea Barroisa i njegovog dugogodišnjeg partnera parfumijera Quentina Bischa, ime izmišljene zvijezde. Ona koja sjaji poput najsretnijih dana. Oda jednostavnosti i optimizmu.

NOTE MIRISA :
LIPA, BRNISTRA, JASMIN, VETIVER, HELIOTROP, DRVENI AKORD, GEORGYWOOD I AMBROXAN( zaštićeni spoj)

MIRIS TILIA KAO I SVI MIRISI KUĆE MARC-ANTOINE BARROIS-A : VIRTUOZAN


TILIA eau de parfum 100% je proizveden u Francuskoj i kao i svi mirisi MARC-ANTOINE BARROIS bez endokrinih disruptora, kontroverznih tvari i bojila. Kao dio svoje predanosti kvaliteti svojih olfaktivnih kreacija, Maison MARC-ANTOINE BARROIS štiti zdravlje svojih kupaca smanjujući njihovu izloženost kemijskim spojevima.
Od 2019. godine Maison je odlučio ukinuti celofansko omatanje svojih kutija za parfeme, zamjenjujući ga samoljepljivom holografskom naljepnicom koja jamči autentičnost proizvoda. Osim što je višekratno upotrebljiva, ambalažu je moguće reciklirati.

Miris možete pronaći u Parfumerijama Lana, Zagreb Split, Amber Rijeka


Najvažnije, Maison MARC-ANTOINE BARROIS predan je lokalnoj zajednici kroz ekskluzivna partnerstva temeljena u Francuskoj; stavljajući ljude u središte svog poslovanja. Posebno se ističu suradnje Maison MARC-ANTOINE BARROIS s dobrotvornim organizacijama Les Amis de Germenoy, Arpih et Amitié Partage, koje promiču resocijalizaciju osoba s invaliditetom, one koji su izgubili kontakt sa svijetom rada i/ili one koji žive u nesigurnim uvjetima.

“Stvorio sam brend MARC-ANTOINE BARROIS kako bih ponudio iznimne, iskrene i poštene kreacije”

MARC-ANTOINE BARROIS

Web stranica: www.marcantoinebarrois.com
IZVOR : PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like