HIDRACIJA & REVITALIZACIJA za tijelo

piše: Ida Pavić

Njega kože tijela je uvijek od posebne važnosti ali iznimna potreba ukazuje se upravo ljeti i na prijelazu ljeta u jesenske temperature.

Počinje odbacivanje mrtvih stanica što vidimo kao ljuštenje kože odnosno koža ima sama obrambeni mehanizam i na spomenuti način se naš najveći organ revitalizira.

Nije nužno samo njegovati kožu kremama za njegu ili mlijekom za hidrataciju već je početak i prilikom odabira kvalitetnog proizvoda za tuširanje i kupanje.

Philip B

istaknuti holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svojem vizionarskom pristupu tretmanima za kosu, vlasište i tijelo. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim sastojcima i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i kože.

Stoga ne čudi činjenica da je baš krajem ljeta lansiran proizvod koji aktivno njeguje i podsjeća nas na vrijeme kada je to koži tijela najpotrebnije.

Svilenkasti gel za tuširanje koji nježno čisti i revitalizira Vašu kožu te je hidrira obogaćen je L-aminokiselinama i peptidima graška, ovaj luksuzni proizvod za čišćenje ovija kožu nježnim mirisom ouda.

Luksuzni proizvod za svakodnevnu upotrebu sadrži mješavinu snažnih sastojaka za njegu kože koji Vam pružaju osjećaj
čistoće i svježine. L-aminokiseline i peptidi graška potiču blistav, zdrav izgled kože, a oleosomi šafranike pomažu zadržati vlagu, za osjećaj meke i orošene kože. Potaknuta popularnom potražnjom i idealna za sve tipove kože, ova je formula savršena dopuna našem najprodavanijem šamponu Forever Shine Shampoo: njezin svježi miris Velvet Oud (s citrusnim notama koje se razvijaju u cvjetne i egzotično drvenaste) prirodnog je porijekla, sofisticiran i podiže raspoloženje.

GLAVNI SASTOJCI:
• aminokiseline
• peptidi
• oud ili agar je sastojak visoko vrijedne smole i najcijenjenijeg sastojka u niche mirisimaKAKO SE UPOTREBLJAVA: Nanesite izravno na dlanove ili spužvicu i masirajte po mokroj koži da stvorite bogatu pjenu, zatim temeljito isperite.

Prodajna mjesta : Parfumerija Lana & Fizerski salon GLAMOUR

Izvor : PR

You may also like