LANCÔME x Bearbrick™

piše: Ida Pavić

U 2022. brend Lancôme ostvaruje kreativnu suradnju s jednom od najpopularnijih luksuznih kolekcionarskih igračaka: lutkom Bearbrick™. Suradnja serum Advanced Génifique x Bearbrick, vezana je za najpoznatiji Lancôme serum za kožu koji sada dolazi u ekskluzivnom limitiranom izdanju.

Serum Genifique njeguje kožu uz pomoć hijalurona koji aktivno hidratizira i veže na sebe molekule vode te uz pre- i probiotike i vitaminski koktel što predstavlja snažnu njegu posebno preporučljivu u zimskim mjesecima.

Upravo kao i igračka Bearbrick koja je prošla nestašnu preobrazbu, limitirano izdanje bijele bočica Lancôme seruma išarano je ružem odvažne nijanse umjesto umjetničkim sprejem ili kistom. Simboli brenda: logotip Lancôme, ruža i slovo Ô u nazivu interpretirani su na nov način s pomoću pomalo izazovne estetike grafita. Prikaz lutke na pakiranju obogaćen je crtežom usta i oka, kao i motom Call Me Happy, čime se dočarava krajnja zaigranost u samoj srži suradnje.

Što se tiče oličenja zaigrane strane ljepote, ne postoji nitko bolji od Lily Collins, glumice koja u svaku svoju ulogu unosi veselje. Lily Collins i njezin najbolji prijatelj iz svijeta ljepote svakodnevno dijele iskreno veselje sa svima oko sebe ….

IZVOR: Lancôme PR

You may also like