Zagreb Seo Summit: Konferencija koja je okupila reginalne digitalne avatare

piše: Ida Pavić

20. i 21. lipnja u Mozaik Event Centru u Zagrebu održala se Zagreb SEO Summit – konferencija koja je okupila SEO profesionalce u Hrvatskoj i regiji. Najpriznatiji svjetski stručnjaci iz digitalnog marketinga i SEO industrije održali su iznimno interesantna predavanja i radionice na oduševljenje svih posjetitelja, kojima ne nedostaje stručnog znanja jer je većina njih u samom regionalnom liderstvu u digitalnoj industriji u sjeveroistočnom dijelu Europe. Prvu veliku SEO konferenciju organiziranu u Zagrebu biti će teško nadmašiti, no vjerujemo kako će organizatori Krešimir Čorlukić i Tin Đudajek pronaći načina za ponovno oduševljenje sudionika u nadolazećim izdanjima konferencije. Organizatori su poznati na SEO sceni kao tvorci grupe SEO Hrvatska i do sada su organizirali niz stručnih okupljanja. Ova konferencija samo je pokazatelj kako se uz kontinuiran rad i pomno odabrane partnere i u Hrvatskoj može organizirati događaj vrijedan globalne pažnje.

Uz mnoštvo inozemnih predavača i sudionika, posjetitelji konferencije su osim stjecanja znanja na interaktivnim predavanjima imali izvrsnu priliku za umrežavanje i razmjenu iskustava u industriji koja se kontinurano mijenja. Prisutni su mogli čuti nešto više o trenutnim i nadolazećim trendovima iz SEO industrije, posljednjim promjenama prouzrokovanim ažuriranjem tražilica, primjeni umjetne inteligencije, krosfunkcijskom pristupu, razvoju poslovanja te praktičnim metodama primjene.

„Želim se zahvaliti svim sponzorima, partnerima i prijateljima konferencije, a ponajviše WhitePressu®, Ahrefsu, GDG Hrvatska i Momaxu bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Nadam se da je ovo tek početak dugogodišnje suradnje.“ – izjavio je Tin Đudajek.

Svakako bi osim impresivnih predavanja, praktičnih radionica i odlične organizacije trebalo istaknuti i veliku medijsku potporu koju je konferencija dobila zahvaljujući upravo fascinantnoj listi predavača.

 „Hvala svim sponzorima, partnerima, prijateljima i medijskim pokroviteljima koju su nam omogućili da organiziramo konferenciju. Zbog njih, Zagreb ostaje centar SEO industrije u Adria regiji (i šire) u nadolazećim godinama.“ – kaže Krešimir Čorlukić.

S nestrpljenjem iščekujemo sljedeće izdanje konferencije i listu predavača koja se već priprema za 2025.

IZVOR :PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like