Perricone MD revolucionarni proizvodi s anti age i protuupalnim učincima

piše: Danijela Kušen

PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Luksuzni sastojci poput peptida, hijaluronske kiseline i antioksidansa iz sve tri spomenute linije nude snažnu zaštitu i dubinsku obnovu kože te izjednačavaju njen ton (uklanjanju tamne mrlje i hiperpigmentaciju).

Perricone MD FX Essentials Acyl-Glutathione  proizvodi ističu se patentiranim formulama za specifične potrebe: anti-age, uklanjanje bora, poboljšanje teksture kože ili rješavanje pigmentacija.

Tajna ovih proizvoda je u patentiranim rješenjima stabiliziranog oblika acil-glutationa, snažnog antioksidansa za kojim koža žudi. To je IT sastojak. Znam to jer sam dosad i sama bila u stalnoj potrazi za kvalitetnom njegom. Naime, iako pratim trendove još nisam zainteresirana za ‘zahvate’ na svom licu i zato sam odabrala Perriocne MD. Nakon samo mjesec dana odlučila sam ga dovesti u Hrvatsku. Linija je nevjerojatna. Objasnila je Barbara Bolf, vlasnica distribucije koja preko 15 godina radi s kozmetičkim proizvodima.

U showroomu wow-junkie testirani su proizvodi na modelu Ani iz Zagreba (42)koja inače redovito njeguje svoju kožu, ne koristi previše make upa .(foto: Robert Gašpert)

Barbara Bolf, model Ana iz Zagreba (42) i kozmetičar (foto: Robert Gašpert)

Uz spomenuti Perricone MD FX predstavljeni su :

Perricone MD Vitamin C Ester kolekcija koja predstavlja snažnu antioksidativnu zaštitu zbog kombinacije ferulinske kiseline i Vitamina C Ester (snažno pojačava njegove antioksidativne učinke jer manje oksidra i ostaje učinkovitiji duže vremena). Oba sastojka imaju protuupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju crvenila i upale, pridonoseći umirujućem učinku na iritiranu ili oštećenu kožu. 

Perricone Cold Plasma Plus je bestseller kolekcija višenamjenskih, ciljanih tretmana za lice, oči, vrat, prsa, ruke i tijelo. Sadrži Omega 3, 6, i 9 masne kiseline, Vitamin C i Copper Tripeptide. Svaki od sastojaka djeluje protuupalno, smanjuje crvenilo i iritacije te potiče hidrataciju. Omega 6 (linolna kiselina, ključna za zdravlje kožne barijere) pomaže u održavanju hidratacije i elastičnosti kože te pomaže osobama kod ekcema i dermatitisa. Omega 9 mekša i hidratizira. Vitamin C štiti kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zračenjem i zagađenjem iz okoliša. To pomaže u prevenciji oštećenja kože poput preranog starenja. Stimulira proizvodnju kolagena.

Svi proizvodi ekskluzivno su dostupni u online kozmetičkoj trgovini Wow Junkie.

O brandu Perricone MD:

Perricone MD osnovao je dr. Nicholas Perricone (1948. Branford, Connecticut,US). Liječnik, dermatolog, nutricionist, znanstvenik, inovator i filantrop. Autor je brojnih knjiga od kojih su neke dospjele na prestižnu listu New York Timesa: Wrinkle cure, The Perricone perscription, The Perricone promise, Forever young. “The Wrinkle Cure”. Temeljno djelo dr. Perricona izazvalo je kompletnu indusstriju njege kože zbog svog revolucionarnog pristupa starenju i pionirskim isticanjem svih prednosti zdravog načina života.

Više od dva desetljeća, Perricone MD predstavlja holistički, trostupanjski sustav njege kože i wellnessa: prehranu, esencijalne dodatke prehrani i moćna topička rješenja za njegu kože koja su podržana snažnim sastojcima, naprednim istraživanjima te opsežnim kliničkim i potrošačkim studijama. 

Legendarna je priča koja se prepričava na prezentacijama ovog branda. Naime, Dr Perricone često sudjeluje na društvenim događanjima i obožavateljicama potpisuje svoje knjige. Na jednome od njih jedna žena mu je postavila pitanje: ‘Što mislite, koliko imam godina?’.

‘Četrdeset i dvije’, odgovorio joj je Perricone na što je čitateljica odgovorila: ‘Pedeset i tri proslavit ću u kolovozu, zahvaljujući Vama i Vašoj kozmetici koju koristim 20 godina – izgledam 10 godina mlađe ‘.

Za Više info posjetite profile na društvenim mrežama:

Instagram wow junkie

Instagram Perricone MD

IZVOR : wow-junkie.com , Perricone MD i fotografije Robert Gašpert

You may also like